sirico_intro_07.jpg

Mitä Sirico Electronics tarjoaa asiakkailleen

Laatu, asiakaslähtöisyys ja joustavuus ovat keinomme saada tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakkaita. Kehitämme tuotantoamme jatkuvan parantamisen periaatteella.

Tuotantotilamme ovat uudet, nykyaikaiset ja erityisesti vaativaan elektroniikkavalmistukseen suunnitellut tilat, missä on otettu huomioon jo rakennusvaiheessa ESD vaatimukset, suodatettu ilmastointi sekä kosteuden kontrollointi. Käytössämme on myös ympäristöystävällinen maalämpöjärjestelmä ja tehokas lämmöntalteenotto.

Olemme juuri investoineet laajentamalla tuotantolinjojamme. Tuotantolinjat jaamme proto/piensarjoihin sekä keskisuuriin sarjoihin, jolloin saamme joustavuutta tuotantoomme.

Halumme on palvella asiakastamme koko tuotteen elinkaaren ajan. Tuotekehitysyhteistyöstä protovalmistukseen, pilottisarjoista volyymituotantoon sekä hallittuun elinkaaren loppuvaiheeseen jolloin haemme esim. ratkaisuja valmistuksesta poistuvien komponenttien korvaamiseen uusilla komponenteilla.

Extranet-järjestelmämme avulla voimme jakaa asiakkaillemme tietoa tilausten etenemisestä ja tilausten vaiheista. Asiakkaamme tuotekehitys näkee myös materiaalivarastomme poissuljettuna asiakasspesifiset osat.

Sirico_logo.png

Ota yhteyttä!

Puh: (06) 781 3350

office@sirico.fi

Osoite

Sirico Electronics Oy

Penviikintie 1

68600 PIETARSAARI